روش خشک کردن موز به همراه عکس


روش خشک کردن موز

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین دیبا با عنوان روش خشک کردن موز در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

با ما همراه باشید .

چیپس مانند کردن میوه ها به روش های مختلفی می تواند انجام گیرد .

تنها میوه هایی نظیر : کیوی ، موز ، انگور ، انبه ، هلو ، زرد آلو ، آلو ، خرما ، گلابی و سیب را می توان خشک نمود .

میوه ها باید کاملا رسیده و سالم باشند .

میوه های پلاسیده را نمی توان خشک نمود .

میوه های که لک و زدگی دارند در صورت خشک نمودن مزه مطلوبی را نخواهند داشت .

روش خشک کردن موز 1 روش خشک کردن موز

روش خشک کردن موز

۱ – میوه ها را شسته و بگذارید که خشک شوند .

این میوه ها را به اندازه نیم سانتی متر برش بزنید .

۲ – برای جلوگیری از سیاه شدگی میوه کار های زیر را انجام دهید

برای موز یک استکان شکر ، یک استکان عسل و سه استکان آب را مخلوط کرده و میوه ها را در آن خیس کنید .

۳ – سینی فر را به خارج منتقل کنید و روی آن یک ورق پخت قرار دهید .

روش خشک کردن موز 2 روش خشک کردن موز

میوه ها را روی ورق پخت به گونه ای بچینید که تماسی با یک دیگر نداشته باشند .

دمای فر را روی کمترین دما قرار دهید و زمان آن را بین ۴ تا ۷ ساعت تنظیم نمایید .

میوه ها را هر چند یک بار چک کنید که خشک نشده باشند .

به این روش می توانید موز را خشک کرده و هر موقع از سال که دوست داشتید از آن استفاده کنید .

این مطلب از بخش دسر برای شما انتخاب شد .

لطفا نظرات خود را در قسمت نظر ها با ما در میان بگذارید .