ساندویچ استیک ۱۸۵ دلاری!



دون واگیو»، اولین رستوران نیویورک است که تنها ساندویچ گوشت گاو ژاپنی (Wagyu) می فروشد. این رستوران فقط سه نوع ساندویچ در یک فضای 90 متری ارائه می دهد. هر کدام از این ساندویچ ها از گوشت واگیو با قیمت‌های مختلف تهیه شده اند. ارزان ترین آن ها ترکیب گوشت گاو ژاپنی و آمریکایی است و حدود 25 دلار قیمت دارد و گران ترین آن ها ساندویچ گوشت گاو ژاپنی خالص و 185 دلار است. دون واگیو حدود 200 ساندویچ در روز می فروشد یا به عبارتی تا جایی که تمام شود. در نهایت این ساندویچ را همراه با خاویار ارائه می دهد.